Kérdésed van? Írj nekünk facebook üzenetet!

Széchenyi terv plusz

Kedvezményezett neve: Késalapanyag Kereskedelmi és Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt célja: Késalapanyag Kft. fejlesztése

Szerződött támogatás összege: 2 464 558 Ft

Projekt tartalmának részletes bemutatása:

Eszközbeszerzés:

- Fiber lézergavírozógép 50W 3D,

- Makita 2704N asztali körfűrész,

- IWELD GORILLA POCKETMIG 240 DP XL hegesztő inverter.

 

A lézergravírozó berendezés nagyban megkönnyíti munkánkat, a beütők és jelölők elkészítésének ideje kevesebb, mint a felére csökkenne, és az elkészített termékek kivitele igényesebbé válhatna. A fenti beszerzés hozzásegítené társaságunkat új szolgáltatásként bőrnyomó bélyegek készítéséhez - amelyre jelenleg egyre nagyobb igény mutatkozik, de lézergravírozó nélkül a fenti igényeket nem tudjuk kielégíteni-, így ezáltal lehetőségünk nyílna bérmunkát is vállalni, ami hozzájárulna bevételünk hosszútávú növekedéséhez.

 

Az asztali körfűrész és hegesztő inverter beszerzésével a fémlemez-megmunkálási kapacitásunkat, illetve az elvégezhető tevékenységeink körét kívánjuk bővíteni. Azzal, hogy több fajta lemezmegmunkálási és alakítási munkát tudnak saját hatáskörben elvégezni, kevésbé leszünk ráutalva a beszállítóink ez irányú kapacitásaira, illetve kevesebb ilyen jellegű munkát kell majd külső partnerekkel elvégeztetni. Ez által növelni tudjuk a gyártási folyamataink gyorsaságát, valamint a munka- és költséghatékonyságunk is jelentősen javulni fog, valamint ezen eszközök beszerzésének köszönhetően több fajta terméket tudunk előállítani, és több egyedi jellegű megrendelést is tudunk majd fogadni.

A fent felsorolt eszközök birtoklása, bizonyosan megrendelőink számának emelkedését prognosztizálná, így a pályázat pozitív elbírálása esetén járulékos hatásként lehetőségünk nyílna állandó alkalmazottaink számát is bővíteni.

A pályázat megvalósításához kapcsolódóan projektmenedzsment költséget is el kívánunk számolni 7% erejéig (Felhívás: 2.1.2.1. Kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenységek).

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.10.31.