Kérdésed van? Írj nekünk facebook üzenetet!

Széchenyi terv plusz

Kedvezményezett neve: Késalapanyag Kereskedelmi és Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt célja: Késalapanyag Kft. fejlesztése

Szerződött támogatás összege: 2 464 558 Ft

Projekt tartalmának részletes bemutatása:

Eszközbeszerzés:

  • Fiber lézergavírozógép 50W 3D,
  • Makita 2704N asztali körfűrész,
  • IWELD GORILLA POCKETMIG 240 DP XL hegesztő inverter.

A lézergravírozó berendezés nagyban megkönnyíti munkánkat, beszerzésével a beütők és jelölők elkészítésének ideje kevesebb, mint a felére csökkent, és az elkészített termékek kivitele igényesebbé vált. A fenti beszerzés hozzásegíti társaságunkat új szolgáltatásként bőrnyomó bélyegek készítéséhez - amelyre egyre nagyobb igény mutatkozik, de lézergravírozó nélkül a fenti igényeket korábban nem tudtuk kielégíteni-, így ezáltal lehetőségünk nyílt bérmunkát is vállalni, ami hozzájárul bevételünk hosszútávú növekedéséhez.

Az asztali körfűrész és hegesztő inverter beszerzésével a fémlemez-megmunkálási kapacitásunkat, illetve az elvégezhető tevékenységeink körét bővítettük. Azzal, hogy több fajta lemezmegmunkálási és alakítási munkát tudunk saját hatáskörben elvégezni, kevésbé lettünk ráutalva a beszállítóink ez irányú kapacitásaira, illetve kevesebb ilyen jellegű munkát kell külső partnerekkel elvégeztetni. Ez által növelni tudtuk a gyártási folyamataink gyorsaságát, valamint a munka- és költséghatékonyságunk is jelentősen javult, valamint ezen eszközök beszerzésének köszönhetően több fajta terméket tudunk előállítani, és több egyedi jellegű megrendelést is tudunk fogadni.

A fent felsorolt eszközök beszerzése, megrendelőink számának emelkedését eredményezi, így a melynek járulékos hatásként lehetőségünk nyílik állandó alkalmazottaink számát is bővíteni.

A pályázat megvalósításához kapcsolódóan projektmenedzsment költséget is elszámoltunk 7% erejéig (Felhívás: 2.1.2.1. Kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenységek).

Projekt befejezési dátuma: 2022.08.19