Kérdésed van? Írj nekünk facebook üzenetet!

FBS szilikon ragasztó paszta (tubusos 70 g)

Ideális szalagcsiszoló gép hőálló kontaktüveglap felragasztására!

Az F.BS® egy szilikon bázison felépített paszta konzisztenciájú egykomponensű ragasztó és tömítőanyag, mely a levegő nedvességének hatására fokozatosan gumiszerű tulajdonságokat vesz fel. A kialakult ragasztófilm, illetve tömítőréteg rugalmas és ezt a tulajdonságát széles hőmérséklet tartományban (-50 °C és +200 ºC között használható) tartósan megtartja.


FBS szilikon ragasztó jellemző tulajdonságai:
 

Elsőrendű műszaki tulajdonságaiból adódóan kitűnően ellenáll vibrációs hatásoknak, nyíró- és húzófeszültségeknek, továbbá nedvességnek, ózonnak és időjárási viszonyokból származó extrém behatásoknak.

Jó az ellenálló képessége híg savakkal és lúgokkal szemben, kőolajszármazékok viszont kismértékben duzzasztják.

Átvulkanizált állapotban igen jó elektromos szigetelő. Kifogástalanul tapad fémekre, üvegre, csempére, kemény PVC-re, bakelitre, natúr- és lakkozott fafelületekre stb. Nem tapad polietilénre és polipropilénre, ezt a tulajdonságát formaleválasztásra lehet hasznosítani. Előnyös tulajdonsága, hogy úgy vízszintes, mint függőleges felületen terülés és megfolyás nélkül alkalmazható.

Szilikon ragasztó kiszerelése: 70 ml-es alumínium tubusban

Üvegfelületek ragasztásához kiválóan alkalmas pl:
kirakatüvegek tömítéséhez valamint terrárium és akvárium készítéséhez,ragasztásához.,kémlelőüvegek,,hajóablakok és néző üvegek, egyéb üvegből készült nyílászárókhoz,reklámtábla készítésnél ragasztásához.


F.BS szilikonragasztó nem tapad koszos,poros és zsíros felületekre valamint néhány műanyagféleségre (polietilén és polipropilén felületre).-ezeket a műanyagokat ragasztáskor használják formaleválasztáshoz is pl.: szilikon tömítőzsinórokból készült "o" gyűrűkvégtelenítésénél és ragasztásánál a ragasztókalodák formaleválasztó polietilén fóliával történő kibéleléséhez.


Felhasználási területe:  

- Hidegállósága miatt hűtőházak tömítéseinek rögzítéséhez és szigeteléséhez.
Kültéri tömítések javításához és rögzítéséhez pl.:kábelelosztó szekrények,armatúrák gumi szigeteléseinek ragasztásához).
- Fűtésrendszerek karbantartásához,fűtő és hűtő berendezések szereléséhez.Klíma és légtechnikai valamint magas hőfokon üzemű gépek javításához.
-Csatornacsövek és lefolyócsövek repedéseinél illetve illesztéseinél,hézagok és rések kitöltéséhez kiválóan használható..
- Laboratóriumi,élelmiszeripari berendezések, ragasztásához és tömítéséhez
- Otthoni és barkácsolási célra: modell és makettek készítésénél,autó szerelésnél,konyha és fürdőszobai berendezések ragasztásához.
Fürdőszobai fogantyúk,törölköző tartók,csempék tömítéséhez és ragasztásához

Nincs raktáron
1 650 Ft
Adatok
Cikkszám:
FBS70gr
Tömeg:
100 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!