Kérdésed van? Írj nekünk facebook üzenetet!

Corian - Hófehér12x42x130mm panelpár

CORIAN tulajdonságai:

Túléli a napi használat során keletkező hatásokat, metszéseket, vágásokat.

A Corian jól ellenáll a legtöbb sav, UV sugarak és különböző szennyezőanyagokkal szemben.

Jól csiszolható,fúrható, ragasztható,polírozható anyag.

A speciális ragasztónak és illesztéseknek köszönhetően gyakorlatilag végtelen, látszó illesztés nélküli felületeket képezhetünk.  

Mivel nem pórozus szerkezetű anyag, ezért a baktériumok és a penész nem tud a rétegeibe beférkőzni. Ha a Corian tisztának látszik, akkor az tényleg tiszta is.

A Corian a DuPont cég által kifejlesztett praktikus, szilárd felületű anyag, alumínium-trihidrát, színezék, és akril gyanta (PMMA) elegye. A Corián lehetőséget biztosít a tervezőknek, hogy új, tartós formákat hozhassanak létre.

H Ő R E  F O R M Á L H A T Ó, F A R A G H A T Ó, M I N T  A  F A

A Corian® két- vagy háromdimenziós tárgyak kialakításához vas vagy fa öntőmintában, ellenőrzött hőmérsékleten hőre formázható. Domborműhatású mintázatokat is lehet rányomtatni az úgynevezett „Bass Relief” technikával. Valamint hasonló eszközökkel, mint amelyeket a keményfa faragásához használnak, a Corian faragható.

Az alapanyag egyik óriási előnye, hogy faipari szerszámokkal megmunkálható. Stabil, jól kiegyensúlyozott fűrészlap és marószerszám szükségeltetik.

A pontos vágás és marás ugyanis az esztétikus ragasztás előfeltétele.  Az anyag igazi flexibilitását a láthatatlan toldás mellett a hajlításban rejlő lehetőségek adják, ami bizony nem megy hő nélkül.

Mindjárt fel is hívjuk a figyelmet, hogy a DuPont™ Basic Surfaces termékcsalád nem alkalmas hőre való hajlításra.  Ellenben a DuPont™ Montelli® és Corian® termékek 165 C°hőmérsékleten kiválóan hajlíthatóak.

Nincs raktáron
2 270 Ft
Adatok
Cikkszám:
Corian_feher_12x42x130
Tömeg:
150 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!