Kérdésed van? Írj nekünk facebook üzenetet!

3M Cubitron2® 947A P40+ 50x2000mm

Felsőkategóriás Cubitron™ csiszolószalagok

P40+,P60+,P80+,P120+szemcsével kapható

 

Termék részletek
  • A 3M Cubitron™ II szalagon található új, precíziósan formált szemcsék folyamatosan újabb éleket és csúcsokat képezve töredeznek.
  • Gyorsabban, tisztábban és kevesebb hőképződéssel dolgozik, csökkentve ezzel az elszíneződést / oxidációt.
  • Kisebb rányomást igényel, így teszi kényelmesebbé a munkavégzést
  • Akár négyszer hosszabb élettartam, mint a hagyományos kerámia és alumínium-oxid szalagok esetében
  • Az „X” tömegű hordozó ideális számos alkalmazáshoz

A 3M™ Cubitron™ ll 947A szövetszalag precíziósan formált szemcséket tartalmaz „X” tömegű poly-cotton szövet hordozón. A 974A szalagok gyantás ragasztást alkalmaznak a nagyobb hőállóság érdekében, és száraz használatra javasolják.

Érjen el kiváló eredményeket a 3M™ Cubitron™ ll 947A szövetszalaggal nagy rányomású automatizált csiszolás, alacsony és közepes rányomású kézi alkalmazások, állványos, rezgő- és egyenes csiszoló használata, valamint egyéb alkalmazások esetén. A 947A szalag precíziósan formált szemcséket tartalmaz „X” tömegű poly-cotton szövet hordozón. A precíziósan formált szemcsék háromszögletű csúcsokká alakulnak, amelyek átvágják a fémet ahelyett, hogy csiszolnák vagy gyalulnák azt, mint a hagyományos csiszolóanyagok. Ezek a csúcsok folyamatosan élezik önmagukat, ahogy letöredeznek, ezáltal rendkívül gyors vágást és kevesebb hőképződést biztosítanak, így csökkentik a hő miatt bekövetkező repedéseket és elszíneződést. A csiszolóanyag egységes felületmegmunkálást biztosít a teljes élettartama, és segít kiküszöbölni a megégést csiszolás során. Az „X” tömegű szövethordozó tartósságot biztosít, az ásványt pedig gyantával ragasztják hozzá, hogy megbízható teljesítményt nyújtson még nagy hő és nyomás esetén is.

Az alacsonyabb hőmérséklet és az önélező folyamat eredményeként a szalagok élettartama négyszer hosszabb, mint a hagyományos kerámiaszemcsés szalagoké.

 

Nincs raktáron
5 000 Ft
Adatok
Cikkszám:
3M_C2_947A_40
Tömeg:
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!